• Facebook

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een goede website verdient een groot publiek. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat een nieuwe website gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google. Deze werkzaamheden noemt men SEO (Search Engine Optimalisation) en kun je zowel in de breedte als diepte uitvoeren. Dat houdt in dat de website in zijn geheel de aandacht krijgt zodat deze op veel zoekwoorden goed naar voren komt in de resultaten. In de diepte kan ingezet worden op enkele specifieke zoekwoorden of zoekwoordcombinaties om daarmee extra hoog te scoren.

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Bij zoekmachineoptimalisatie zijn een aantal zaken van belang. Het belangrijkste is de gebruikte techniek. Een nieuwe website moet volgens de W3C standaard gemaakt zijn, bij voorkeur in een CMS (Content Management System). Verder moeten alle paginanamen, omschrijvingen en links goed zijn. De inhoud (tekst, plaatjes en video) is van bijzonder groot belang. Tenslotte spelen Social media en links vanaf andere websites een rol in de vindbaarheid. Als de combinatie van bovenstaande evenwichtig is uitgevoerd zal de webite steeds beter gevonden worden.

Gevonden worden in Google op een specifiek woord

Een onderneming heeft vaak bepaalde (zoek)woorden waarop zijn potentiele klanten zoeken in google. Een tuincentrum wil bijvoorbeeld graag gevonden worden als er gezocht wordt op het woord "tuincentrum", maar ook op "tuinstoelen" of "plantenbakken". Het is mogelijk om zoekmachineoptimalisatie specifiek in te zetten op deze zoekwoorden.

Hoe gaat Eudokia Internet & Design te werk?

Als je door ons een nieuwe website laat maken zullen we de mogelijkheden meteen in het eerste gesprek meenemen. Als het om een bestaande website gaat moeten we eerst bekijken of de gebruikte techniek goed genoeg is om nog resultaten te behalen. In het geval dat wij de SEO voor je gaan verzorgen, zullen we samen met jou een lijst van ongeveer 5 zoekwoorden of zoekwoordcombinaties samenstellen. Daarvoor spreken we een doelstelling af op basis van onze inschatting van de mogelijke posities.

  Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.