Menu Sluiten

Diensten

Print & drukwerk

Print & drukwerk

Samen maak je de mooiste dingen. Wij werken dan ook graag samen met de beste vormgevers van Nederland om tot aansprekend en uitdagend print- en drukwerk te komen.

Als de vormgeving van visitekaartjes, briefpapier, folders, posters en dergelijke gereed is kunnen de bestanden naar de drukker. Dit kan uw eigen drukkerij zijn, maar ook een van de drukkerijen uit ons eigen netwerk. Het is ook mogelijk om alles van A tot Z door ons te laten verzorgen.

Drukken en printen

Als u het drukwerk bij ons laat uitvoeren bent u verzekerd van drukwerk van de hoogste kwaliteit en een mooie prijs. Als het drukwerk een combinatie is van verschillende items zoals folders, briefpapier, banners en posters dan zorgen wij ervoor dat het drukwerk en de prints goed op elkaar aansluiten qua uistraling, kleur en kwaliteit.

Nabewerking

Wij zorgen niet alleen voor het drukwerk en printwerk maar ook de eventuele nabewerking. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld het verzorgen van een mailing of nabewerking van printwerk zoals inbinden en plastificeren.

Mailing

Voor een mailing kunnen wij u aan de juiste adresbestanden helpen enbijvoorbeeld gifts laten drukken. Maar ook huis-aan-huis verspreiding is mogelijk.

Mogelijkheden voor print en drukwerk:

Briefpapier, visitekaartjes, brochures, folders, nieuwsbrieven, direct mail, personeelsbladen, formulieren, kalenders, handleidingen, advertenties, stickers, posters, banners, tassen, vlaggen, reclameborden en nog veel meer.

Webdesign

Voor het maken van een website werken wij samen met een aantal webdesignbureau’s. Wij adviseren hier alleen bij en helpen indien gewenst met promotie via social media.