• Facebook

Ontwerp van logo en huisstijl

Een logo is meestal het eerste dat potentiele klanten zien van een bedrijf. Dat kan op de  internetsite zijn of op de gevel, bedrijfsauto, advertentie of mailing. Het is dus letterlijk het visitekaartje van de ondernemening. Een goed logo geeft meteen vertrouwen in de onderneming, terwijl een slecht logo al snel doet besluiten ergens anders heen te gaan met de order. Dit is vaak een onbewust proces dat we in de communicatie vaker tegen komen.

Een goed logo is meer dan een leuk plaatje bij de bedrijfsnaam. Het moet onderscheidend, creatief en origineel zijn. hebben Het gebruikte lettertype (typografie), de kleuren en alle elementen zeggen meer over een bedrijf dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het logo-ontwerpproces een goed beeld te vormen van de doelgroep van het bedrijf en de marketingstrategie. 

Logo laten ontwerpen door Eudokia I&D in Rotterdam

Ondernemers die een nieuw logo willen laten ontwerpen of het oude logo willen laten restylen kunnen telefonisch contact opnemen met Eudokia Internet & Design in Rotterdam (010-4660272). We beginnen met een gesprek waarin een aantal doelstellingen besroken zal worden. Denk daarbij aan het bepalen van de doelgroep, marketingstrategie en persoonlijke wensen. Vervolgens gaat onze ontwerper aan de slag met het logo. Afhankelijk van wat vooraf is afgesproken krijg je een of meerdere voorstellen. Eventueel kan er nog een correctieronde worden uitgevoerd. Daarna zal de ontwerper het logo verder uitwerken tot een complete huisstijl. Het logo is na oplevering uw eigendom.

Wat kost een logo ontwerp?

Voor kleine zelfstandige hebben we een starterstarief. Dat bestaat uit 1 ontwerp, 1 correctieronde en een eenvoudige huisstijl uitwerking.

Starterstarief logo ontwerp: € 465,-

Wanneer er wat meer verlangt wordt van het logo ontwerp zullen we een offerte op maat maken. In dat geval zullen we meerdere logo's ontwerpen waaruit gekozen kan worden, zullen we het aantal correctieronde uitbreiden en kan de gehele huisstijl vastgelegd worden in een huisstijldocument.