Menu Sluiten

Diensten

Evenementen

Evenementen

Eudokia Internet & Design helpt u bij het organiseren van evenementen. Ondersteunend of door de gehele organisatie uit handen te nemen. Wij hebben vooral ervaring in het organiseren van informatiebijeenkomsten in de gezondheidszorg. 

 

Voor het organiseren van een evenement kunnen wij u helpen met:

– het werven van bezoekers van uw evenement

– de organisatie zoals het vastleggen van de locatie 

– verzorgen van drukwerk, presentaties of andere communicatiemiddelen

 

Voorbeeld 1. Informatieavonden:

Voor Polikliniek de Blaak hebben wij diverse informatieavonden georganiseerd over lipoedeem (Rotterdam, Tilburg en Duiven), over spataderen (Den Haag, Rotterdam en Tilburg) en over cosmetische chirurgie  (Rijswijk, Tilburg en Rotterdam). Wij hebben daarbij de werving van deelnemers via social media verzorgd en de gehele organisatie van zaalhuur tot techniek. Meest recente bijeenkomst was in mei 2019 waar een kleine 100 patiënten bij aanwezig waren.

Voorbeeld 2: Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC)

De NVVCC is een beroepsvereniging van cosmetisch artsen die zowel zorgt voor voorlichting van consumenten als bijvoorbeeld opleidingen voor cosmetsch artsen. Eudokia Internet & Design heeft alle externe communicatie voor deze vereniging verzorgd. De communicatie bestaat uit bijvoorbeeld de website, logo en drukwerk. Daarnaast hebben wij geholpen bij het ontwikkelen van cursussen en evenementen zoals workshops en bijeenkomsten. 

 

Voorbeeld 3: Bokbierfesival Amsterdam

Tussen 2007 en 2016 hebben wij voor de externe communicatie van het PINT Bokbierfestival in Amsterdam gezorgd. Daarbij hebben wij via social media reclame gemaakt voor het festival. Ook de communicatiemiddelen zoals logo’s, boekjes en presentaties op de grote schermen zijn door ons verzorgd. Dit festival trok in die periode meer dan 10.000 bezoekers per weekend naar de Beurs van Berlage.

Heeft u interesse?
Neem daan contact met ons op per mail: info@eudokiainternet.nl of per telefoon 010 – 4660272.