Menu Sluiten

Website gemaakt voor drs. Boonen

Rotterdam januari 2015

Al 25 jaar is drs. Boonen gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals liposuctie, lipoedeem, ooglidcorrectie, spataderbehandelingen, buikwandcorrectie en injectables. De combinatie van medische kennis en oog voor de cosmetische resultaten heeft hem vanaf het begin gefascineerd. Drs. Boonen is directeur bij Polikliniek de Blaak en heeft daarnaast nog een eigen lijn met verzorgende producten voor de benen. Om wat meer van zijn persoonlijke interesses en ideeën te kunnen laten zien heeft hij Eudokia nternet & Design gevraagd een eigen website te ontwikkelen. Het resultaat is hier te zien: www.drsboonen.nl

website drs boonen gemaakt

De website is gemaakt in samenwerking met Multisant uit Rotterdam. Eudokia Internet heeft zowel de vormgeving als de teksten en foto’s verzorgd. Voor het onderhouden van de website en het creëren van nieuwe inhoud is er een servicecontract afgesloten. In de komende periode zal Eudokia Internet & Design een aantal patiënten interviewen voor de testimonials. Zo blijft de website dynamisch en dat zal de vindbaarheid in Google bevorderen. De website is ook responsive ( past zich automatisch aan naar mobiele telefoon of ipad).

Wilt u ook zo’n mooie en professionele website laten maken? Neem dan contact op met Eudokia Internet & Design in Rotterdam.