Menu Sluiten

Organisatie van informatieavond over lipoedeem

Voor Polikliniek de Blaak hebben wij opnieuw een informatieavond mogen organiseren over lipoedeem. Deze keer koos de kliniek voor een locatie in het oosten van het land. Eudokia Internet & Design heeft de gehele organisatie verzorgd. Als locatie hebben we gekozen voor Van der Valk Hotel Duiven vanwege de goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden. 

Voorafgaand aan de informatieavond hebben wij door middel van Facebook en Instagram bekendheid gegeven aan het evenement. Daarnaast hebben we beroepsverenigingen zoals die voor de huisartsen, huidtherapeuten en fysiotherapeuten aangeschreven met het verzoek dit onder de leden bekend te maken. Dit is ook gebeurt en dat heeft geresulteerd in een uitverkochte zaal van 100 bezoekers.

De catering is door het hotel verzorgd. Het drukwerk, de presentaities en de techniek is door Eudokia verzorgd en natuurlijk stond er een kartonnen brievenbus klaar voor de patiënten die een afspraak wilde maken. 

Na afloop waren zowel de artsen van de kliniek als de bezoekers zeer tevreden over de organisatie. De kliniek heeft Eudokia verzocht om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie in Nederland voor de volgende informatiebijeenkomst.

foto: Stefan Schot, eigenaar van Eudokia Internet & Design staat voor een volle zaal in Duiven.

Evenement: Informatieavond over lipoedeem

Locatie: Duiven (nabij Arnhem)

Aantal bezoekers: Uitverkocht (100 bezoekers)