Menu Sluiten

Eigen ontwerp ideeënbussen en zuil voor flessenbonnetjes

We zijn bijzonder blij met onze nieuwe lijn houten ideeënbussen. Het ontwerp is gemaakt door onze eigen studio en ook de productie gebeurt in eigen beheer. Deze ideeënbussen zijn dus nergens anders verkrijgbaar.

ideeenbusje_hout

Ontwerp van ideeënbussen

Bij het tot stand komen van dit ontwerp van deze ideeënbus is rekening gehouden met de wensen van onze klanten. Het formaat is voor veel klanten belangrijk. De houten ideeënbus is precies groot genoeg om voldoende formulieren of kaartjes te verzamelen. Bovendien valt de ideeënbus door zijn formaat goed op. Een andere belangrijke eigenschap is het formaat van de gleuf. In dit ontwerp is gekozen voor een gleuf waar A5 kaartjes doorheen passen. De box is afsluitbaar met de bijgeleverde hangslotjes. De uitraling van het ruwe hout geeft een robuuste stoere aanblik. Bovendien is de ideeënbus van blank hout duurzaam en klimaatneutraal.

Kleuren voor de ideeënbus

De Ideeënbus kan ook geleverd worden met een verflaag. Standaard in de webwinkel bieden we de witte variant maar maatwerk is ook mogelijk. Alle kleuren verf zijn mogelijk tegen een meerprijs voor de werkzaamheden. Naast dekkende werf is het ook mogelijk om de box te voorzien van een beits.

Inzamelbox voor flessenbonacties

Nog een product van onze ontwerpstudio: De zuil voor flessenbonnen, statiegeldbonnen en embalagebonnen. Deze inzamelzuil is 100 centimeter hoog en voorzien van een slotje. De inzamelbox is zowel te koop als te huur. Ideaal als je van een supermarkt voor een aantal weken een actie mag inzetten voor jouw goede doel. Neem contact op met de Ideeënbusshop om te vragen naar de mogelijkheden en een periode te reserveren. De ervaring is dat een statiegeldactie bij een flesseninleverpunt van de supermarkt de eerste weken enkele honderden euro’s per week opleveren. Na enkele weken wordt de opbrengst minder.

Nieuwe ontwikkelingen

Onze studio blijft niet stil zitten. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van nog veel meer ideeënbussen. Houd daarom onze websites goed in de gaten en als je speciale wensen heb dan kun je dat altijd laten weten. Wellicht kan onze studio een ontwerp op maat maken.

website: ideeenbusshop.nl